Ákos & Encsi
      2013. szeptember 28.

 
MENÜ
Egymásról

Megismerkedésünk története :)

2010 tavaszán, amikor lassan egy éve ismertük egymást, nem gondoltam, hogy most 2013 augusztusában a gép előtt ülök majd, és az esküvői honlapunkat szerkesztem.. :)
Azon a tavaszon egy közös zenélést kellett összeszervezni, és úgy alakult, hogy Ákossal ránk hárult ez a feladat. A szervezésbeli feladatok, az emailezések, a közös próbák, egyre közelebb hoztak minket egymáshoz. Akkor lassan fél éve már biztos volt, hogy június 23-án elrepülök Amerikába 3 hónapos nyári munkára. Így amikor mindketten éreztük, hogy ez már nem csak a közös zenélés szervezése, és az emailek sokszor magánéletünkről, örömeinkről, nehézségeinkről szóltak, akkor nagy döntés elé állított
minket ez a helyzet: belevágunk-e a kapcsolatba, és az elkövetkezendő 3 hónapot több ezer kilométerre töltjük-e egymástól, vagy megálljt! parancsolunk az érzelmeinknek, és próbáljuk elfelejteni az ismerkedés szép perceit.

Amint a körülményekből is érződik az előbbi mellett döntöttünk, és így belevágtunk életünk egyik legnagyobb kalandjába: a kapcsolatunkba. 

Szegeden voltunk, Republic koncerten, én azt éreztem, hogy semmi esély, amikor Ákos váratlanul megjelent. Borozás, hajnalig (vagy inkább reggelig) tartó beszélgetés, majd egy újabb együtt töltött nap és egy hosszú átbeszélt éjszaka után egyikünkben sem merült fel többé kérdésként a kapcsolat kimenetele.

Csodás, intenzív élményekkel, érzelmekkel, kalandokkal teli 1 hónap után repültem a tengeren túlra. Ákos minden hétre meglepett egy levéllel, ajándékkal, itthonról küldte a dunakavicsot levélben, minden nap skypeoltunk vagy telefonáltunk, de még így is nehezen telt el a 3 hónap. Én egy hatalmas doboz minden napra való kis idézetet, versecskét, vagy csak egy szót csempésztem borítékokba, hogy gyorsabban teljenek a napok.

Szeptember 15-én repültem haza, amikor is bár távol töltöttük ezt a 3 hónapot, lélekben mégis közel, ám voltak nehéz pillanatok a hazaérkezés után. Sok mindent újra kellett építenünk, gondolnunk és így újúlt erővel vetettük bele magunkat a közös kalandjainkba..

El Camino: Közös kalandjaink közül a legjelentősebb az El Camino zarándokút megtétele volt 2011 nyarán. Spanyolország északi részén haladtunk végig gyalog kb. 850km-en keresztül. Egy életre szóló élmény volt és kapcsolatunk elmélyülését is segítette.

Közös utazásaink:
Mindketten szeretjük közelről szemlélni a világot, meglátogatni szép helyeket, kirándulni.


67-es uton
szemes
elso_peca
körös mellett
Barcelona1
Barcelona2
roma2

milano2

milano1

vilagifj_talalkozo

tatra1

tatra2

sieles1

sieles2

Asztali nézet